Klaprozen & Fluitenkruid

Klaprozen & Fluitenkruid

VERKOOP WILDE INKT

‘…..Zachte Vrolijkheid….’

Wilde Inkt van voorjaars bloemen!

Witte bloemenschermen, jong groen, tere blaadjes, bijengezoem.

Dit voorjaar was een kado!

De geur van de Toeterbloem of Fluitenkruid brengt mij in een oogwenk terug naar mijn jeugd. Eindeloos buiten spelen op het landje en struinen langs de Aagterdijk. Het Fluitenkruid kwam tot boven mijn hoofd. Althans zo herinner ik het mij. De Klaprozen op de moestuin, Kamperfoelie en Bruidsluier over onze veranda. Het ochtend lied van de merel op het dak.

Zoete geurende herinneringen. Zo makkelijk bereikbaar…..elk voorjaar ben ik weer even dat kleine meisje tussen het groen en wit van het Fluitenkruid. Ik hoef slechts te ruiken aan de bloemen en ik ben daar weer.

…..Voor dat kleine meisje in mij, maakte ik deze voorjaars Inkt.….

Wilde Inkt van de voorjaars bloemen en jonge bladeren

Zachte Vrolijkheid

Dauphine en Sonja Tara

Deze kleuren zijn net zo gevoelig als de planten zelf. De kleurstoffen zijn vluchtig en zullen met de loop van de tijd vervagen naar hele zachte toonwaarden. Een speciale set dus. Om met zorg te gebruiken. Misschien in een schetsboek, waarvan je de bladzijden gesloten houdt om de zachtheid van de kleuren te koesteren.

Of je omarmt het kwetsbare en laat je werk aan de muur transformeren, veranderen. Onder invloed van zonlicht en zuurstof zal jouw kunst een volgend uiterlijk krijgen.

Het blauw van de Klaproos kan na 1 jaar onder invloed van daglicht, zacht geel worden. Het paars een soort lila en de roze Klaproos inkt een schakering van zalmroze en bordeaux. Wat een wonder. Kleuren magie.

Wilde Inkt van Klaprozen, Fluitenkruid, Berkenblad, Vrouwenmantel. Het eerste jonge groen en overvloedige tere rood. Gebotteld, om mee te tekenen, schilderen, schrijven.

Prijs 5 flesjes 15 ml voor € 30,00

ALLE INKT IS UITVERKOCHT

Keuze stress? Niet nodig.

Prijs Complete Voorjaars set 10 flesjes € 55,00

Verzenden binnen Nederland € 6,75

Verzenden buitenland tegen geldend posttarief

Stuur mij een mail met de kleuren die je mooi vind en ontvang dit palet binnen een paar dagen.

Bestellen? Klik hier