Verkoop Wilde Inkt

Verkoop Wilde Inkt

ZOMER PALET

De kleuren van Moeder Natuur, gebotteld en klaar voor gebruik

Koop hier jouw eigen set Wilde Inkt

Inheems. Puur. Eenvoudig. Echt.

Om mee te tekenen, schrijven, printen en schilderen.

We plukten in Zeeland en op Texel. Ik oogstte op de Utrechtse Heuvelrug tijdens date-night met mijn man. Struinde door de bermen van Egmond aan Zee. Deed micro dutjes bij de duinmeren. Zonsopkomst in onze tuin en dan tijd-loos frambozen en aardbeien plukken. En direct in onze mond proppen. We mochten Afrikaantjes oogsten op de moestuin van Opa. Boerenwormkruid groeide langs het fietspad en in mijn tuin. Stookten kampvuurtjes voor houtskoolinkt. En ja, wij leven dus echt zo.

Uit liefde voor Moeder Natuur. Uit liefde voor kleur. Vanuit de verbinding en rust, bied ik jullie mijn Wilde Inkten aan. 100% gifvrij. Gemaakt met energie van onze zonnepanelen. Sommigen zelfs met regenwater gekookt.

Uren, weken, maanden heb ik gewerkt aan dit palet. Sommige inkten ‘mislukten’. Lijsterbes, Kastanje bloesem en nog een paar. Maar dat is deel van de cyclus waar we allemaal in leven. De Flux van scheppen en vernietigen.

Planten pluk ik nooit in beschermd gebied. Veel planten zijn zelf ook beschermd. Er groeit genoeg langs de fietspaden, bermen en tussen de stoeptegels. En in onze eigen Bakkumse duintuin staat een overvloed aan verfplanten.

Verkoop Wilde Inkt ZOMER – UITVERKOCHT-

Start set van 5 flesjes van 15 ml € 30,00

(Minimale afname 5 flesjes)

Per extra flesje los erbij € 5,00

Complete set 19 flesjes van 15 ml € 100,00

Per extra flesje los erbij € 5,00

Verzendkosten in Nederland Post.NL €6,75

Verzenden buitenland tegen geldend posttarief

Bestellen kun je door mij een mail te sturen met de kleuren die je mooi vindt. KLik hier.

Gebruiksaanwijzing Wilde Inkt. Klik hier.